Cum sa faci cele mai gustoase chiftele: trei reguli de aur

Sfaturi culinare

Cum sa faci cele mai gustoase chiftele: trei reguli de aur

Chiftelele sunt un preparat clasic si indragit in bucataria romaneasca, perfecte pentru orice masa, [..]

Cum sa pregatesti mamaliga altfel: 3 moduri inedite de preparare

Feluri principale

Cum sa pregatesti mamaliga altfel: 3 moduri inedite de preparare

Mamaliga este un preparat traditional romanesc indragit, dar poate fi reinterpretata intr-o multime [..]

Gateste ca Jamie Oliver: Cum sa prepari cele mai bune paste cu linte. Reteta speciala a bucatarului britanic

Feluri principale

Gateste ca Jamie Oliver: Cum sa prepari cele mai bune paste cu linte. Reteta speciala a bucatarului britanic

Jamie Oliver, bucatarul britanic renumit pentru retetele sale simple si delicioase, a impartasit o [..]

Ce sa faci cu resturile ramase de dupa noaptea de Revelion: idei practice si delicioase

Sfaturi culinare

Ce sa faci cu resturile ramase de dupa noaptea de Revelion: idei practice si delicioase

Dupa noaptea de Revelion, este aproape inevitabil sa te trezesti cu o multime de resturi de mancare [..]

Cat rezista piftia in frigider. Cand ar trebui sa o arunci pentru a evita riscurile

Sfaturi culinare

Cat rezista piftia in frigider. Cand ar trebui sa o arunci pentru a evita riscurile

Piftia este unul dintre preparatele traditionale romanesti care nu lipseste de pe mesele festive de [..]

Smörgås, un mic dejun delicios, pe care suedezii il prepara zilnic. Il vei adora!

Aperitive

Smörgås, un mic dejun delicios, pe care suedezii il prepara zilnic. Il vei adora!

Micul dejun este o masa foarte importanta. Daca nu mai ai idei pentru a pregati rapid o masa de dimineata, iti dam o solutie. Smörgås este un sendvis suedez care se prepara foarte repede. [..]

Cum sa prepari o maioneza delicioasa fara ulei

Aperitive

Cum sa prepari slanina vegana acasa. Reteta pe care o poti savura in post

Aperitive

Cum sa prepari chipsuri delicioase acasa. Sunt de sute de ori mai bune decat cele din comert

Aperitive

Cozonac cu fistic - o reteta rafinata pentru masa de Paste

Cozonac de Craciun

Trucurile pentru a prepara cel mai pufos cozonac pentru masa de Craciun

Cozonac de Craciun

Cum sa prepari cel mai bun cozonac dospit la rece. Reteta Gabrielei Cristea

Cozonac de Craciun

Cum sa prepari cea mai buna supa crema de ciuperci, pentru zilele de post

Ciorbe & Supe

Cum sa prepari cea mai buna supa crema de ciuperci, pentru zilele de post

Zilele de post pot fi o adevarata provocare, mai ales cand vrei sa te bucuri de mese sanatoase, hranitoare si pline de savoare. Supa crema de ciuperci este alegerea perfecta: usor de pregatit, cu ingr [..]

Reteta de supa care o ajuta pe Marina Voica sa isi mentina silueta

Ciorbe & Supe

Cea mai buna reteta de ciorba cu cartofi si afumatura. Este perfecta in zilele racoroase de toamna. Florin Dumitrescu a dat reteta

Ciorbe & Supe

Cum sa prepari ciorba de fasole boabe, de post. Reteta maicutelor de la Manastirea Prislop

Ciorbe & Supe

Reteta cea mai rapida de sarmale: gata in mai putin de o ora si la fel de gustoase

Feluri principale

Sarmale reinterpretate, recomandate pentru masa de Craciun de o scoala din Luxemburg. Ce contine reteta reinterpretata

Feluri principale

Desertul de care nu o sa te saturi! Reteta de strudel cu dovleac, perfecta pentru anotimpul rece

Feluri principale

5 retete vegetariene potrivite pentru intreaga familie

Feluri principale

Cum pastrezi cozonacul proaspat dupa ce l-ai taiat: trucuri mai putin stiute

Sfaturi culinare

Cum pastrezi cozonacul proaspat dupa ce l-ai taiat: trucuri mai putin stiute

Cozonacul este un desert traditional nelipsit de pe mesele romanilor in perioada sarbatorilor. Pufos, aromat si plin de savoare, cozonacul trebuie sa fie la fel de bun chiar si dupa cateva zile de la [..]

Ce poti face cu sarmalele ramase dupa Craciun: cat timp pot fi pastrate in congelator fara sa se strice

Sfaturi culinare

Carnati de casa fragezi si deliciosi: secretul gospodinelor pentru un preparat perfect

Sfaturi culinare

Ingredientul pe care sa-l adaugi cand gatesti varza de Bruxelles. Mancarea va avea alt gust

Sfaturi culinare

Babka reteta adorata de toata lumea. Cum sa-l prepari acasa

Deserturi

Cum sa prepari cea mai buna prajitura de post, cu mere si morcovi. O vei adora!

Deserturi

Adu aromele iernii in casa ta. Cum sa prepari o tarta delicioasa cu mandarine

Deserturi

Chef Florin Dumitrescu, reteta secreta pentru clatite perfecte! Ce ingrediente foloseste pentru ca desertul sa fie unul gustos si pufos

Deserturi

Cum faci un vin de casa reusit in 7 pasi

Bauturi

Cum faci un vin de casa reusit in 7 pasi

E mijlocul toamnei si gospodarii se apuca de recoltat fructele si legumele de prin livezi si gradini. Mere, pere, prune, zarzavaturi, toate sunt culese cu grija si puse cu grija intr-un loc racoros, p [..]

Cafeaua – o experienta unica in fiecare zi. Stiai ca este una dintre cele mai consumate bauturi din lume?

Bauturi

Cum sa prepari o cafea perfecta folosind o cafetiera? 5 trucuri

Bauturi

Savurati Esenta Italiei: Descoperiti Comorile Ascunse ale Vinurilor Vechi

Bauturi

Cum sa prepari cei mai buni gogosari in otet. Reteta lui Radu Anton Roman

Dulceturi & Conserve

Profita de sezonul merelor. Cum sa prepari o marmelada delicioasa

Dulceturi & Conserve

Preparatele Romanesti de toamna: delicii traditionale pentru sezonul rece

Dulceturi & Conserve

Reteta de pepeni murati. Ce trebuie sa stii pentru a te bucura de savoarea acestora

Dulceturi & Conserve

Sosul chutney, un deliciu in orice bucatarie. De unde provine si cum il poti prepara acasa

Sosuri

Sosul chutney, un deliciu in orice bucatarie. De unde provine si cum il poti prepara acasa

Sosul chutney este o pasta condimentata, aromata si adesea dulce-acrisoara, originara din India, ce insoteste cu delicatete o varietate de preparate. In esenta, chutney-ul combina fructe, legume si ie [..]

Cum sa prepari chimichurri, sosul traditional din Argentina, ideal pentru friptura de vita

Sosuri

Cum sa prepari cel mai bun sos curry. Reteta indiana

Sosuri

Sweet Chili Sauce – cum sa-l prepari acasa, din ingrediente naturale

Sosuri

Cum sa prepari cea mai buna salata de vinete cu dovlecei

Salate

Sosul Caesar, secretul pentru o salata reusita

Salate

Salata Caesar cu pui si parmezan ras - un deliciu clasic, usor de preparat

Salate

Salata cu halloumi, cea mai iubita branza

Salate

Cum sa prepari cel mai bun drob cu ciuperci pentru masa de Paste

Retete de Paste

Cum sa prepari cel mai bun drob cu ciuperci pentru masa de Paste

Gospodinele au gasit o multime de retete de drob, inclusiv fara carne de miel, ci cu pui si cu ciuperci. Acesta reprezinta o alegere foarte buna pentru masa de Paste pentru cei care nu consuma carne d [..]

Cum marinezi carnea de miel ca sa-ti iasa friptura frageda

Retete de Paste

Reteta friptura de miel la cuptor cu rozmarin si vin rosu

Retete de Paste

Friptura de miel la cuptor cu portocale

Retete de Paste

Ai hartie creponata acasa? O poti folosi pentru a vopsi ouale! Iata cum

Vopsirea oualor de Paste

Cum inroseste Saveta Bogdan ouale pentru Paste, reteta care o sa ajute gospodinele

Vopsirea oualor de Paste

Cum sa vopsesti ouale de Paste cu ajutorul unei cravate din matase

Vopsirea oualor de Paste

De ce vopsim ouale de Paste. Ce semnificatie are acest obicei

Vopsirea oualor de Paste

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare