Dulceturi & Conserve

#reteta muraturi #Elena Merisoreanu #muraturi

Reteta secreta de muraturi a Elenei Merisoreanu. Cum le da vedeta un gust aparte

Numerosi romani tin postul Craciunului si cauta cat mai multe variante pentru a se bucura de mese delicioase. Astfel, Elena Merisoreanu ii ajuta pe cei care isi doresc sa se bucure de muraturi delicioase, care merg aproape la orice masa. Interpreta de muzica populara are o reteta secreta, pe care a dezvaluit-o!

”Eu pun castravetii, bine spalati inainte, cu sare si cu apa. In borcan mai adaug frunze de cires sau de visin, frunze de marar, morcov, telina, ce se mai pune in reteta clasica. Precizez insa ca nu fac castravetii cu otet, la gogosari pun un pic, pentru ca otelul nu face bine la stomac. Ca sa dati un gust aparte conservelor pentru iarna, adaugati si o lingurita de miere sau de zahar, atat la castraveti, cat si la gogosari, ies deliciosi! Se pune cam o lingura de miere, la o cantitate de 5 litri.”, a spus ea, pentru Playtech Stiri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dulceturi-conserve

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare