”Eu pun castravetii, bine spalati inainte, cu sare si cu apa. In borcan mai adaug frunze de cires sau de visin, frunze de marar, morcov, telina, ce se mai pune in reteta clasica. Precizez insa ca nu fac castravetii cu otet, la gogosari pun un pic, pentru ca otelul nu face bine la stomac. Ca sa dati un gust aparte conservelor pentru iarna, adaugati si o lingurita de miere sau de zahar, atat la castraveti, cat si la gogosari, ies deliciosi! Se pune cam o lingura de miere, la o cantitate de 5 litri.”, a spus ea, pentru Playtech Stiri.
#reteta muraturi #Elena Merisoreanu #muraturi
Reteta secreta de muraturi a Elenei Merisoreanu. Cum le da vedeta un gust aparte
Reteta secreta de muraturi a Elenei Merisoreanu. Cum le da vedeta un gust aparte Numerosi romani tin postul Craciunului si cauta cat mai multe variante pentru a se bucura de mese delicioase. Astfel, Elena Merisoreanu ii ajuta pe cei care isi doresc sa se bucure de muraturi delicioase, care merg aproape la orice masa. Interpreta de muzica populara are o reteta secreta, pe care a dezvaluit-o!- 2023-12-02 2023-12-02
Articole din dulceturi-conserve
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului