”Se pun la fiert, intr-o oala mare, cepele, morcovii, telina, pastarnacul si cartofii. Cand incep sa se inmoaie, se adauga ardeiul capia. Cand sunt aproape fierte legumele, se adauga turmericul, amestecul de condimente si sarea. Se strecoara supa si se pastreaza si lichidul. Peste legumele strecurate, se adauga ghimbirul, usturoiul si uleiul de masline si se blenduiesc, adaugand treptat si din apa in care au fiert legumele, pana se ajunge la consistenta dorita, care ar trebui sa fie potrivita si cremoasa.
Pentru crutoane, am taiat in bucati de 2-3 cm paine feliata, dietetica, cu maia, cu adaos de seminte. Intr-un bol, am amestecat cateva linguri de ulei de masline, 2-3 catei de usturoi, zdrobiti in mojar, busuioc uscat si sare si am trecut crutoanele prin acest amestec, apoi le-am pus intr-o tava, pe hartie de copt si le-am bagat in cuptorul preincalzit. Le-am copt timp de aproximativ 10 minute, la 180 de grade.”, a spus vedeta pentru Playtech Stiri.