Retete

#retete #sfaturi culinare #bucatarie #Expertul Acasa.ro #Oana Grecea #gateste cu

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Bucatareala este un proiect mai mult pentru familia mea. Ma adresez lor si celor ca mine, cu serviciu, sot, copil, casa, care gatesc din putin, rapid si in cantitati mai mari, din lipsa de timp. Dar nu sunt un mare specialist al designului culinar. Vom gati impreuna retete obisnuite, rapide, perfecte pentru o familie moderna si cu timp putin.

Sunt jurnalist de peste 16 ani, cu experienta in publicatii importante: revista BIZ, revista Forbes, Business Magazin etc. Imi place sa ma exprim sub diverse forme. De cand ma stiu, mi-a plăcut sa citesc si sa subliniez ceea ce mi-a atras atentia. Dupa citit, cel mai mult imi place sa visez.

Sunt din Bucuresti, stau la bloc (deocamdată), am un copil (si nu-mi mai doresc altii), sunt ajunsa la maturitate dar ma simt inca tanara si plina de energie. Cred ca e loc de trait si de-acum incolo si marile mele proiecte se vor realiza chiar daca nu mai am 20 de ani. Poate ca visez cam mult, dar am credinta ca intr-o buna zi, visele vor deveni realitate.

Scriu despre proiecte in care cred, despre cartile pe care le citesc, despre lucruri/oameni care merita promovati si uneori despre bucuriile de zi cu zi, prilejuite de un copil. Sau despre ce ma framanta pe mine in societatea aceasta ca si despre micile retete pe care le incerc pentru familia mea sau pe care le gust in vizita la altii. Adica, despre universul in care se invarte un om normal, cu un job extraordinar de frumos.

Sper sa ma bucur de fani si sa fac bine ceea ce fac!

Cu prietenie,

Oana Grecea

Ganduri si bucatareala 

Articole scrise de Oana Grecea

  •  
  •  
Oana Grecea