Bauturi

#bere #sare

Iti place berea? Motivul pentru care este bine sa pui sare in aceasta. O vei adora

 

Berea a fost interpretata si consumata in diverse moduri de-a lungul timpului. Adaugarea de sare in ea poate parea la o prima impresia ceva ciudat, insa, de fapt, secretul acestui ingredient surprinzator poate transforma complet experienta de degustare a berii.

Bere este, fara dar si poate, una dintre cele mai populare bauturi alcoolice la nivel mondial. Are o istorie de mii de ani si a devenit o parte integranta a culturilor si traditiilor noastre. 

La prima vedere adaugarea de sare in bere poate fi ceva neobisnuit. Sarea are potentialul de a transforma in mod unic experienta noastra de degustare a berii. De ce? Una dintre cele mai mari calitati ale sarii este capacitatea sa de a intensifica aromele si notele gustative ale alimentelor. Astfel, o bere de calitate poate fi transformata intr-o bere excelenta, in timp ce o bere proasta poate deveni acceptabila prin adaugarea unei cantitati mici de sare.

Sarea reduce gustul amar al berii. Cum sa faci asta? Un varf de lingurita de sare intr-un pahar de bere este de obicei suficient pentru a experimenta gustul surprinzator al berii. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare