Mediterranea – delicatese din bucataria mediteraneana

Mediterranea – delicatese din bucataria mediteraneana

Gustul savuros al mancarurilor mediteraneene este cunoscut in intreaga lume pentru [...]

Retete usoare de vara pe care trebuie sa le incerci

Retete usoare de vara pe care trebuie sa le incerci

Sezonul estival ne bate curand la usi si la ferestre asa ca trebuie sa ne uitam prin [...]

De ce nu ar trebui sa mai arunci coaja de la parmezan. Chef Joseph Hadad te invata ce poti face cu ea

De ce nu ar trebui sa mai arunci coaja de la parmezan. Chef Joseph Hadad te invata ce poti face cu ea

De cele mai multe ori, coaja de la parmezan ajunge la gunoi. Chef Joseph Hadad spune insa

9 inlocuitori ai uleiului de floarea-soarelui si la ce preparate pot fi folositi cu succes

9 inlocuitori ai uleiului de floarea-soarelui si la ce preparate pot fi folositi cu succes

Uleiul de floarea-soarelui este din ce in ce mai scump. In plus se preconizeaza o criza [...]

Sfaturi culinare

Mediterranea – delicatese din bucataria mediteraneana

Gustul savuros al mancarurilor mediteraneene este cunoscut in intreaga lume pentru calitatea, varietatea si beneficiile sale asupra sanatatii, fiind si sursa de inspiratie a brandului Mediterranea in [..]

Retete usoare de vara pe care trebuie sa le incerci

Sezonul estival ne bate curand la usi si la ferestre asa ca trebuie sa ne uitam prin frigider pentru bucate alese si racoroase. Multi dintre noi dorim sa slabim pana la concediu pentru a arata sexy in [..]

De ce nu ar trebui sa mai arunci coaja de la parmezan. Chef Joseph Hadad te invata ce poti face cu ea

De cele mai multe ori, coaja de la parmezan ajunge la gunoi. Chef Joseph Hadad spune insa ca ar trebui sa renuntam la acest obicei si sa pastram coaja de la parmezan la congelator, deoarece poate da o [..]

9 inlocuitori ai uleiului de floarea-soarelui si la ce preparate pot fi folositi cu succes

Uleiul de floarea-soarelui este din ce in ce mai scump. In plus se preconizeaza o criza de ulei in urmatoarea perioada. Tocmai de aceea este important sa stii ca ai la indemana o multime de alternativ [..]

Ce trebuie sa faci pentru a prepara cea mai buna salata de boeuf. Ingredientul pe care sa NU il folosesti niciodata

Pregatirile pentru Paste au inceput deja. Gospodinele pregatesc listele cu retete pe care le vor prepara si fac cumparaturile necesare. De pe mase nu va lipsi traditionala salata de boeuf. [..]

Ce trebuie sa faci daca varza pentru sarmale este prea sarata sau prea acra

Inainte de sarbatori toate gospodinele pregatesc traditionalele sarmale. In prepararea acestora se foloseste varza murata. Dar ce faci daca varza este prea acra sau sarata si risti ca preparatul sa nu [..]

Studiu! Romanii prefera sa sarbatoresca Pastele in familie. Preparatele preferate sunt cele din miel sau ied

83% dintre romani isi vor petrece sarbatorile de Paste acasa sau in familie, iar 40% isi doresc pentru masa traditionala carne de miel sau de ied, arata datele unui sondaj national comandat de Obor21. [..]

Nu stii ce sa mai consumi in Postul Mare? Idei din care sa te inspiri

Ne aflam la jumatatea Postului Mare, Postul Pastelui unul dintre cele mai lungi posturi din an si se pare si cel mai greu de tinut. Desi oferta in ceea ce priveste produsele de post este extrem de var [..]

Cum stii ca uleiul este gata pentru prajit. Trucuri pe care trebuie sa le stii

Poate ca ni s-a intamplat la un moment dat ca atunci cand prajim un aliment, acesta sa nu iasa tocmai bine. Acest lucru se datoreaza in principiu faptului ca temperatura uleiului nu este corecta, adic [..]

Cum se caramelizeaza corect ceapa. Secretul bucatarilor profesionisti

Cei care iubesc ceapa caramelizata stiu ca aceasta este ideala la burgeri si alte preparate. Pentru a le face acasa, bucatarul si prezentatorul TV Samin Nosrat ne impartaseste pas cu pas si ingredient [..]

Sfatul expertului

Top - Sfaturi culinare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului