Tii ouale in frigider? De ce nu trebuie sa mai faci asta

Tii ouale in frigider? De ce nu trebuie sa mai faci asta

Cele mai multe persoane obisnuiesc sa depoziteze ouale in frigider. Cu toate acestea, un [...]

Ai pregatit ciorba pentru mai multe zile? Iata cat o poti tine in frigider, fara sa-ti pui sanatatea in pericol

Ai pregatit ciorba pentru mai multe zile? Iata cat o poti tine in frigider, fara sa-ti pui sanatatea in pericol

Ciorba este un fel de mancare care nu lipseste de obicei de pe mesele romanilor. In [...]

Cat timp trebuie sa fierbi cartofii pentru a prepara cea mai buna salata de boeuf pentru Revelion

Cat timp trebuie sa fierbi cartofii pentru a prepara cea mai buna salata de boeuf pentru Revelion

Mai sunt doar cateva zile si trecem in 2023. Gospodinele se pregatesc de zor cu preparate

Cat timp poti pastra carnea la garnita si in ce conditii. Toata lumea trebuie sa stie asta

Cat timp poti pastra carnea la garnita si in ce conditii. Toata lumea trebuie sa stie asta

In perioada sarbatorilor de iarna carnea la garnita este un fel de mancare preferat de [...]

Sfaturi culinare

Tii ouale in frigider? De ce nu trebuie sa mai faci asta

Cele mai multe persoane obisnuiesc sa depoziteze ouale in frigider. Cu toate acestea, un bucatar celebru din Marea Britanie a dezvaluit un secret pe care trebuie sa-l stii. James Martin a afirmat ca o [..]

Ai pregatit ciorba pentru mai multe zile? Iata cat o poti tine in frigider, fara sa-ti pui sanatatea in pericol

Ciorba este un fel de mancare care nu lipseste de obicei de pe mesele romanilor. In general este consumata la masa de pranz, iar gospodinele obisnuiesc sa gateasca mai multa pentru a ajunge pentru cel [..]

Cat timp trebuie sa fierbi cartofii pentru a prepara cea mai buna salata de boeuf pentru Revelion

Mai sunt doar cateva zile si trecem in 2023. Gospodinele se pregatesc de zor cu preparate gustoase pentru a le pune pe masa invitatilor. Printre ele se numara si salata de boeuf, a carei reteta este d [..]

Cat timp poti pastra carnea la garnita si in ce conditii. Toata lumea trebuie sa stie asta

In perioada sarbatorilor de iarna carnea la garnita este un fel de mancare preferat de foarte multi oameni. Se prepara usor, insa cat timp poti pastra carnea la garnita si in ce conditii? Toti oamenii [..]

10 intrebuintari ale scortisoarei pentru un mic dejun aromat

Sigur iti amintesti de placintele mamei ori bunicii cu mar ori dovleac cu scortisoara. Ori de desertul copilariei: orez cu lapte condimentat cu scortisoara din belsug. Acestea sunt, probabil, cele mai [..]

Tavite pentru prajituri - Perfecte pentru cadourile dulci de Craciun

Surprizele dulci trebuie sa fie impachetate corespunzator intr-un ambalaj festiv, mai ales cand vine vorba de cadourile de Craciun. Funditele rosii sau aurii si mesajele emotionante sunt prioritar de [..]

3 plante aromatice din bucataria italiana clasica si cum sa le folosesti corect

Una dintre cele mai cunoscute si populare bucatarii la nivel mondial este cea italiana. Pe buna dreptate, pentru ca majoritatea preparatelor italienesti sunt gatite din ingrediente proaspete, colorate [..]

Cat timp rezista alimentele in frigider daca ramai fara curent

Cu totii am trait acel moment de groaza cand se intrerupe curentul, urmat de constientizarea ca toata mancarea din frigider ar putea fi urmatoarea care sa dispara. Alimentele sunt din ce in ce mai scu [..]

Cum se servesc legumele crude, de fapt. Ce sos poti sa incerci

Ai pofta de o gustare rapida, insa te-ai saturat sa mananci legumele crude fara nimic pe langa? Poti sa incerci cel mai gustos sos, care o sa te faca sa privesti altfel micile gustari dintre mese. Ace [..]

Reteta irlandeza pentru paine. Nu e nevoie de drojdie si nici de framantare

Irish Bread este o paine pe care o poti face rapid, fara drojdie, folosind in locul sau bicarbonat de sodiu. De asemenea, acest tip de paine nu necesita framantare. [..]

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top - Sfaturi culinare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului