Cum sa pregatesti mamaliga altfel: 3 moduri inedite de preparare

Cum sa pregatesti mamaliga altfel: 3 moduri inedite de preparare

Mamaliga este un preparat traditional romanesc indragit, dar poate fi reinterpretata [...]

Gateste ca Jamie Oliver: Cum sa prepari cele mai bune paste cu linte. Reteta speciala a bucatarului britanic

Gateste ca Jamie Oliver: Cum sa prepari cele mai bune paste cu linte. Reteta speciala a bucatarului britanic

Jamie Oliver, bucatarul britanic renumit pentru retetele sale simple si delicioase, a [...]

Reteta cea mai rapida de sarmale: gata in mai putin de o ora si la fel de gustoase

Reteta cea mai rapida de sarmale: gata in mai putin de o ora si la fel de gustoase

Sarmalele sunt un preparat traditional nelipsit de pe masa de Craciun, insa timpul lung [...]

Sarmale reinterpretate, recomandate pentru masa de Craciun de o scoala din Luxemburg. Ce contine reteta reinterpretata

Sarmale reinterpretate, recomandate pentru masa de Craciun de o scoala din Luxemburg. Ce contine reteta reinterpretata

Un tanar roman, elev al Scolii Hoteliere si de Turism din Luxemburg, a adus in prim-plan [...]

Feluri principale

Cum sa pregatesti mamaliga altfel: 3 moduri inedite de preparare

Mamaliga este un preparat traditional romanesc indragit, dar poate fi reinterpretata intr-o multime de moduri pentru a aduce un suflu nou in bucatarie. [..]

Gateste ca Jamie Oliver: Cum sa prepari cele mai bune paste cu linte. Reteta speciala a bucatarului britanic

Jamie Oliver, bucatarul britanic renumit pentru retetele sale simple si delicioase, a impartasit o reteta de paste cu linte care este perfecta pentru serile racoroase. [..]

Reteta cea mai rapida de sarmale: gata in mai putin de o ora si la fel de gustoase

Sarmalele sunt un preparat traditional nelipsit de pe masa de Craciun, insa timpul lung de preparare poate descuraja pe multi. Din fericire, exista o metoda simpla si rapida care iti permite sa gatest [..]

Sarmale reinterpretate, recomandate pentru masa de Craciun de o scoala din Luxemburg. Ce contine reteta reinterpretata

Un tanar roman, elev al Scolii Hoteliere si de Turism din Luxemburg, a adus in prim-plan traditia culinara romaneasca prin propunerea sa pentru meniul de Craciun. Reteta de sarmale, adaptata de el pen [..]

Fasole cu ciolan afumat! Reteta perfecta pentru 1 Decembrie

Au mai ramas doar cateva zile pana la sarbatoarea de 1 Decembrie! Este momentul sa pregatim lista de bucate pentru masa festiva de Ziua Nationala a Romaniei. Iar cum de pe masa nu poate lipsi traditio [..]

Micii, nelipsiti de pe masa romanilor de 1 Decembrie! Invata cum sa-i prepari acasa

Micii sunt nelipsiti de pe masa romanilor, de 1 Decembrie. Daca si tu esti adeptul mancarurilor traditionale si tanjesti dupa mici in aceasta zi de sarbatoare, atunci, trebuie sa inveti cum sa prepari [..]

Desertul de care nu o sa te saturi! Reteta de strudel cu dovleac, perfecta pentru anotimpul rece

Strudelul cu dovleac este un desert delicios, perfect pentru anotimpul rece. Se prepara destul de usor, iar gustul este unul deosebit, de care nu te vei satura. [..]

Burger cu porc si legume, reteta perfecta pentru 1 Decembrie

Sarbatoreste 1 Decembrie cu o reteta speciala: burger cu porc si legume. Se prepara in doar cateva minute si in plus este extrem de gustoasa. [..]

5 retete vegetariene potrivite pentru intreaga familie

Exista acest mit ca mancarea vegetariana este lipsita de gust si ca nu poate inlocui carnea. Secretul este, de fapt, ca mancarea vegetariana nu trebuie sa inlocuiasca nimic, doar sa fie echilibrata, i [..]

Vinul fiert, bautura cu origini in Roma Antica. Povestea vinului fiert, tipurile si reteta perfecta pentru iarna

Vinul fiert, una dintre cele mai emblematice bauturi ale iernii, este mai mult decat un simplu amestec de vin si condimente. Este o traditie culturala cu radacini adanci in istorie, un simbol al sarba [..]

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Top - Mancare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului