Feluri principale

# somon realizat la imprimanta # somon vegan #somon

“File de somon”, realizat la imprimanta, pe rafturile magazinelor! Din ce este realizat

Un producator austriac de alimente a scos la vanzare un “file de somon” realizat la imprimanta 3D alimentara. Sortimentul de “file de somon” se afla deja pe rafturile supermaketurilor din Viena.

 

Acest “file de somon” este realizat dintr-un soi de pasta de proteine extrase din ciuperci si nu contine nici macar o urma de peste. Este, asadar, o varianta vegana a clasicului somon, fiind ideal pentru persoanele care nu consuma carne sau pentru zilele de post.

FOTO: businessinsider.com

“Are un gust similar, dar ca orice alternativa la carne, nu este 100% acelasi lucru”, a declarat CEO-ul companiei producatoare, Robin Simsa, pentru businessinsider.com.

Specificatiile de pe ambalaj nu ascund faptul ca este vorba despre un produs vegan. Insa, compozitia produsului in ceea ce privete vitaminele, mineralele si alte componente care se gasesc in carnea reala de somon, sunt prezente in acest “file de somon” vegan.

Fileul de somon vegan contine doar jumatate din cantitatea de proteine regasite in somonul clasic, deci este mult mai bun pentru silueta. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului