Retete

#Chef Matthew Ehsanmehr #Expertul Acasa.ro

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Sunt de origine persana si am hotarat sa-mi incep cariera de bucatar odata cu mutarea mea in Romania, in 2015. 

Pentru a fi mai aproape de a-mi indeplini visele, am urmat cursurile de bucatar de la Horeca Culinary school, pe care le-am absolvit cu brio. In paralel, m-am inscris si la “Faculty of Business Administration in foreign languages (FABIZ)” din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, deoarece unul dintre obiectivele mele a fost sa devin si manager de restaurant.    

Printre locatiile unde am lucrat de-a lungul timpului se numara Hotel intercontinental, Life Box, Samsara si Mano Bocca, locuri in care am invatat si m-am perfectionat in prepararea diferitelor stiluri, cum ar fi cel european, oriental, vegetarian, vegan, raw vegan. De asemenea, mi-am dezvoltat abilitati de a crea meniuri savuroase, care respecta, in acelasi timp, anumite valori nutritionale, pentru diete personalizate. 

Bucataria este modul meu de a ma relaxa. Ma apuc sa gatesc cand vreau sa-mi ofer mie insumi momente de fericire, dar si sotiei mele, pe care am reusit sa o cuceresc prin arta gatitului. Ea a fost cea care m-a incurajat si m-a sustinut sa particip la emisiunea Chefi la Cutite, sezonul 11. 

Pe site-ul Acasa.ro, va voi prezenta retete cu care i-am impresionat pe celebri chefi, dar si unele pe care le gatesc oricand cu mare placere! Va asigur ca si voi veti obtine aprecirea celor pe care vreti sa-i cuceriti, cum a fost cazul meu si al sotiei mele!  

Date de contact

Site: matthewesamer.ro

Facebook: Mattew Esamer

Instagram: mattew.esamer

Articole scrise de Chef Matthew Ehsanmehr

  •  
  •  
Chef Matthew Ehsanmehr