- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina
Pastrav in crusta de mustar cu ierburi aromatice
Ingrediente:
- 1 1/2 felii de paine (fara coaja)
- 2 fileuri de pastrav
- 1 lingura de mustar Dijon
- 1/2 lingurita tarhon uscat
- 1/4 lingurita paprika
- 2 felii de lamaie
Mod de preparare:
Pune miezul de paine in blender si mixeaza-l pana devine firimituri. Pune fileurile de peste (cu pielea in jos) intr-o tigaie incinsa non-aderenta. Amesteca mustarul si tarhonul si unge pestele pe deasupra. Mai lasa-l un minut pe foc. Muta pestele intr-un vas, presara-l cu firimituri si paprika si baga-l la cuptor, timp de 10 minute.
Serveste fileurile de pastrav cu o garnitura de broccoli si / sau piure de cartofi.
Sursa foto: simplyscratch.com
- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina