- Pagina anterioara
- Pagina 2 din 3
- Urmatoarea pagina
Somon glazurat cu nuci pecan
Ingrediente:
- 2 fileuri de somon
- 1/4 cana de nuci pecan faramitate
- 3 linguri de zahar brun
- 2 linguri de ulei de masline
- 1 lingurita suc de lamaie
- piper
- 1/2 lingurita sare
Mod de preparare:
Asenozeaza fileurile cu sare si piper. Intr-un bol separat, amesteca nucile pecan, uleiul de masline, zaharul brun, sucul de lamaie si putina sare. Pune somonul intr-o tigaie non-aderenta, 6 minute. Intoarce-l si pe partea cealalta, apoi unge-l bine cu amestecul de nuci pecan. Mai lasa-l 1 minut si scoate-l pe o farfurie.
Serveste somonul glazurat cu o garnitura de baby spinach tras la tigaie, in ulei de masline.
- Pagina anterioara
- Pagina 2 din 3
- Urmatoarea pagina