Deserturi

#negresa cu cafea #reteta negresa #negresa

Negresa cu cafea, reteta ideala pentru weekenduri friguroase

 

Cafeaua este, fara dar si poate, cea mai populara bautura din lume, iar ciocolata cel mai popular desert din lume. Din fericire, aceste doua ingrediente atat de iubite pot fi combinate, iar reteta de negresa espresso este minunata! Iata cum sa o pregatesti!

Ai nevoie de o cana + 7 linguri de faina de grau, 8 linguri de pudra de cacao, o cana de ciocolata neagra, 12 linguri de unt nesarat, o cana de zahar, trei oua, 180 ml de cafea.

Mai intai de toate se amesteca faina cu pudra de cacao. Se topeste ciocolata impreuna cu untul. Se incorporeaza zaharul cu untul topit si ciocolata cu ajutorul unui mixer. Adauga ouale pe rand peste untul topit si zahar, apoi cafeaua. Amesteca timp de doua minute. Incorporeaza apoi ingredientele uscate, adica faina si pudra de cacao, peste amestecul cu unt. Pune totul intr-o tava si coace la cuptor la 180 de grade pentru 25-30 de minute. Apoi totul e gata!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare