Aceasta rulada se face foarte repede si este de post. Am promis ca astazi o pun pe blog si ma tin de promisiune. Daca o incerci, o sa vezi cat de buna este. Pofta buna!
Ingrediente:
- 1 pachet biscuiti de 450 g
- 200 g margarina
- 200 g zahar
- 3 linguri cacao
- 2 fiole esenta rom
- 400 ml apa
- 2 foi de napolitane
Mod de preprare:
1. Mai intai am zdrobit bine cu sucitorul jumatate din biscuiti, iar o parte i-am rupt bucati. Am pus apa într-o cratiţă mai mare. Am adaugat margarina şi zaharul si am lasat pana s-au topit. Am amestecat din cand in cand. Am adaugat cacaua, esenţele si am amestecat cu telul, dupa care am adaugat biscutii. Cu o lingură am amestecat bine, dar am avut grija ca biscuitii rupti bucati sa ramana intregi.
2. Am impartit compozitia fierbinte pe doua foi de napolitana si, cu ajutorul unui cutit mai lat, am intins-o pe toata suprafata napolitanelor.
3. Le-am lasat un minut si le-am rulat cat mai strans pentru a nu ramane goluri. Le-am dat la rece pentru cateva ore cat sa se intareasca compozitia de biscuiti. Ideal ar fi sa le lasi la rece de seara pana dimineata.
4. Daca nu vrei sa fie de post, aceasta rulada o poti prepara inlocuind apa cu lapte