Cele mai citite despre pranz delicios

Reteta pentru cel mai bun pilaf

Pufos, gustos si hranitor, pilaful este unul dintre cele mai usoare mancaruri pe care le poti prepara. Fie ca il vei servi ca atare, fie pe post de garnitura, pilaful este o alegere potrivita si pentru perioadele in care te afli la dieta, dar si cand ai invitati la masa.

Reteta pentru cea mai buna salata de fructe

Atunci cand ti-e pofta de ceva dulce, sanatos si delicios incearca o salata de fructe. Daca nu ai incercat insa sa pregatesti asa ceva acasa, ar fi bine sa stii ca este una dintre cele mai simple deserturi pe care le poti pregati acasa. Daca vrei sa pregatesti cea mai gustoasa salata de fructe...

10 retete cu pulpe de pui

Pulpele de pui sunt iubite de toata lumea si pot fi preparate in multe feluri. Uita-te ce ingrediente ai prin casa si incearca o reteta de pulpe de pui pentru tine si cei dragi.


1 Pulpe de pui coapte cu cartofi

Toata lumea mananca pulpe de pui cu cartofi. Este una dintre cele mai raspandite

Cele mai noi despre pranz delicios

Cum sa te bucuri de Paste fara grija kilogramelor in plus? Afla ce meniu sa adopti de la Cori Gramescu

Sarbatorile pascale sunt un prilej minunat de a petrece timp cu familia, dar traditia romaneasca este aceea a exceselor alimentare si nu de putine ori se intampla ca dupa perioada sarbatorilor sa ne confruntam cu lipsa de energie, stare de balonare, pofte alimentare insistente si, de ce nu, cateva kilograme in plus.

Nu poti tine post 40 de zile? Tine doar 5 zile pentru a simti deja efectele benefice ale detoxifierii in corp si minte

Postul este o practica sanatoasa, care sustine in mod evident corpul in detoxifiere, iar daca timpul, vointa sau pur si simplu contextul de viata nu iti permit sa tii post 40 de zile, asa cum este cutuma inainte de sarbatorile pascale si de iarna, poti incepe cu 5 zile in care ajuti corpul si mintea.

Cum poti prepara un piure de cartofi de post delicios si pufos precum cel clasic

Prepararea unui piure de cartofi savuros si cremos in timpul postului poate parea o provocare pentru multe gospodine, insa exista trucuri simple care pot transforma acest preparat intr-o delicatesa culinara si in lipsa ingredientelor de origine animala.