Pentru un pranz delicios si aromat, iti propunem o reteta savuroasa de paste cu ton, usturoi si migdale ideala pentru aceste zile calduroase. Se prepara usor si rapid, iar gustul lor este incantator.
Ingrediente pentru pastele cu usturoi, ton si migdale:
- 3 cartofii medii
- 200 g fasole verde proaspata
- 400 g paste
- 2 cutii de ton in ulei de masline
- 1 lingura de usturoi tocat
- 1 ceasca de migdale prajite si tocate
Cum se prepara pastele cu usturoi, ton si migdale:
Pune cartofii la fiert intr-o oala mai mare, iar dupa 5 minute adauga si fasolea verde. Lasa legumele sa fiarba la foc mediu aproximativ 15 minute.
Intre timp, pune si pastele la fiert in apa cu putina sare, circa 8 minute.
Incinge putin ulei de masline intr-o tigaie si caleste tonul, apoi adauga si cartofii, si fasolea si lasa-le pe foc circa 5 minute pana cand cartofii devin aurii. Presara peste legume si usturoiul, apoi amesteca-le aproximativ 2 minute. Pune si pastele peste legume si amesteca-le bine.
Cum se servesc pastele cu usturoi, ton si migdale:
Pastele se servesc calde, presarate cu migdale prajite.
Sursa foto: womansday.com