Social

Cum ne ia Bush drept bastinasi

"Am avut un pranz delicios si, daca jurnalistii romani nu au gustat inca inghetata romaneasca, ii indemn sa incerce acest lucru." Aceste vorbe n-au fost spuse – cum s-ar putea crede – la iesirea dintr-un restaurant de fite din Bucuresti de un client invitat sa-si satisfaca burta pe gratis, ci de presedintele Americii intr-un discurs menit a infatisa opiniei publice mondiale si autohtone concluziile discutiilor bilaterale cu presedintele Romaniei.

E singurul lucru notabil pe care l-a retinut George W. Bush de la o intrevedere la care s-a presupus ca s-au discutat relatiile dintre Romania si America. Cand a venit insa vorba despre chestiunea vizelor, George W. Bush a scaldat-o. Dincolo de bla -bla-ul cu frustrarile romanilor, cu am dori sa..., ar trebui sa ne gandim Mai mult, presedintele american n-a spus nimic concret.

Acest moment spune tot despre cum intelege liderul american relatia cu tara noastra. Din cate se stie, un numar de state foste comuniste, membre ale Uniunii Europene, nu se bucura de desfiintarea vizelor de intrare in SUA .

 

Continuarea in Jurnalul Natoinal


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea