Feluri principale

#fructe de mare # retete creveti #creveti la gratar #margarita #margarita cu creveti

Reteta delicioasa si usoara: margarita cu creveti la gratar

Dupa toate preparatele greu digerabile si bogate in grasimi de la masa de Paste, vei avea nevoie sa-ti recapeti fortele cu o margarita cu creveti la gratar, usoara si gustoasa!

Ingrediente pentru margarita cu creveti la gratar

  • 1/2 kg de creveti decorticati
  • 3 linguri de ulei de masline
  • 3 linguri de coriandru proaspat, maruntit
  • 2 linguri de suc proaspat de lamaie
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri de tequila
  • 1/4 lingurita de piper cayenne
  • 1/4 lingurita de sare
  • 4 betisoare pentru frigarui

Cum se prepara margarita cu creveti la gratar

Marineaza timp de 2-3 ore crevetii intr-un sos in care ai amestecat coriandrul maruntit, usturoiul tocat, tequila, sucul de lamaie, uleiul de masline, piperul cayenne si sarea.

Incinge gratarul si unge-l cu putina grasime vegetala. Asaza crevetii pe betisoarele pentru frigarui si renunta la sos. Gateste-i timp de 2-3 minute pe fiecare parte pe gratarul incins.

Cum se serveste margarita cu creveti la gratar

Acest preparat delicios poate fi servit alaturi de o salata sau de un orez cu legume.

Sursa foto: urbanwifery.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare