Feluri principale

#vinete coapte #andreea marin

Andreea Marin te invata cum sa prepari vinete coapte! Reteta delicioasa, gata in timp record

La cei 46 de ani, Andreea Marin este una dintre cele mai fumoase si stilate vedete din Romania. Aceasta este adepta unui stil de viata sanatos si prefera sa gateasca acasa mese usoara, gustoase si prietenoase cu silueta.

 

Tocmai de aceea, Andreea Marin a impartasit cu fanii ei cea mai buna reteta de viente coapte. Iata cat de usor se prepara!

"Sa incepem saptamana cu un rasfat, o bunatate care se gateste in doar cateva minute: vanata coapta. Cateva minute la cuptor vanata asezata intreaga in tava, apoi o tai pe jumatate si adaugi iaurt grecesc deasupra, branza feta, oregano. Dupa ce scoti din cuptor, adaugi marar proaspat, rodie, spanac, mai poti pune si zatar, usturoi sau ardei iute praf, ardei copt taiat in bucati mici, menta, fistic, fiecare pune ce doreste dupa gust, eu nu am folosit acum ultimele ingrediente mentionate. Cert e ca e gustos, usor, satios si parfumat, nu e nevoie sa mananci cu paine sau cu pita. Pofta mare si o saptamana cu sanatate si cu spor!”, a scris Andreea Marin pe Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare