Feluri principale

#retete usoare # retete dietetice

3 retete dietetice pentru luna ianuarie. Te ajuta sa dai jos kilogramele acumulate de sarbatori

Daca v-ati propus sa dati jos kilogramele acumulate de sarbatori, iata 3 retete dietetice pe care le puteti incerca in luna ianuarie:

Omleta cu legume si branza feta: Aceasta reteta este rapida, satioasa si delicioasa. Aveti nevoie de doua oua, o lingurita de ulei de masline, cateva felii de branza feta, ardei gras, ciuperci si spanac. Incalziti uleiul intr-o tigaie, adaugati legumele taiate si ouale batute. Gatiti omeleta pana cand se intareste, apoi adaugati branza feta pe deasupra. Serviti omeleta calda, alaturi de o salata verde.

Supa de rosii cu usturoi si ierburi: Aceasta supa este delicioasa si usoara, iar ingredientele sunt probabil deja in camara dumneavoastra. Aveti nevoie de rosii taiate cuburi, o ceapa mica taiata marunt, usturoi, ierburi proaspete (oregano, busuioc, cimbru), apa si sare. Puneti toate ingredientele intr-o oala, aduceti la fiert si lasati la foc mic timp de 20 de minute. Blenduiti supa si serviti-o calda, alaturi de crutoane.

Salata de quinoa cu legume: Quinoa este un aliment sanatos, bogat in proteine si minerale. Pentru aceasta reteta, aveti nevoie de quinoa fiarta, ardei gras, rosii cherry, avocado, lime si ulei de masline. Taiati legumele in cuburi mici, adaugati-le peste quinoa fiarta si amestecati bine. Presarati sucul de la jumatate de lime si adaugati ulei de masline dupa gust. Salata este gata de servit!

Speram ca aceste retete sa va ajute sa va mentineti pe drumul spre atingerea obiectivelor de slabire. Nu uitati sa beti suficienta apa si sa faceti miscare regulat pentru a obtine rezultatele dorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare