- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina
Chiftelute de crap
Sursa foto: caribbeanpot.com
Ingrediente:
- 500 g file de crap
- 1 ceapa
- 3 catei de usturoi
- ulei
- 1 legatura de patrunjel
- 1 ou
- 1 lingura cu pesmet
- faina
- sare
- piper
Cum se prepara:
Pui pestele la fiert, in apa cu sare, aproximativ 15 minute, apoi il lasi sa se raceasca. Tai ceapa marunt si pisezi usturoiul, apoi tai si patrunjelul. Pui pestele intr-un bol, impreuna cu piperul, pesmetul, ceapa, usturoiul si cu oul. Amesteci bine, pana se formeaza compozitia. Formezi chiftelele dupa preferinta, dupa care le dai prin faina. Incingi uleiul intr-o cratita si apoi prajesti chiftelele, cateva minute. Chiftele de peste pot fi servite alaturi de o garnitura din orez sau legume la aburi.
Sursa foto principala: riverfordfarmshop.uk
- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina