Deserturi

#cum se prepara torul snickers # reteta tort snickers #tort snickers

Reteta pentru tort Snickers. E gata rapid si nu necesita coacere

Daca iti place Snickers, cu siguranta iti va placea si tortul care este simplu de facut si nu necesita coacere.

 

Pentru reteta de tort Snickers vei avea nevoie de:

  • 450-500 grame fursecuri de ciocolata
  • 600 grame lapte
  • 4 galbenusuri
  • 100 grame zahar
  • 50 grame unt
  • 50 grame faina
  • 10 grame zahar vanilat
  • 1 cutie lapte condensat fiert
  • 200 grame arahide prajite

Pentru glazura:

  • 30 ml lapte
  • 70 grame unt
  • 2 linguri pudra de cacao
  • 4 linguri zahar

Cum se prepara

Intr-o oala, bate galbenusurile cu zaharul tos si cel vanilat. Adauga treptat faina si amesteca compozitia. Toarna, putin cate putin, laptele si amesteca pana la omogenizare. Pune oala pe aragaz si lasa sa fiarba, amestacand constant.

Cand se ingroasa crema, adauga untul, apoi lasa la racit. Intr- tava pune cateva linguri de crema si intinde-o uniform. Asaza deasupra un strat de fursecuri, apoi un strat de lapte condensat, apoi iar crema.

Prepara glazura amestecand intr-o oala zaharul, laptele, cacao si untul. Pune oala pe foc si amesteca pana ce zaharul se dizolva complet. Toarna glazura peste tort, iar apoi decoreaza cu alune prajite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare