Poze centru cultural

Iata cele mai relevante poze despre centru cultural de pe acasa.ro

Cele mai citite despre centru cultural

Reteta pentru cea mai buna mamaliga

Mamaliga este una dintre mancarurile considerate traditionale in tara noastra. Numele ei si reteta dupa care se prepara au ajuns cunoscute in intreaga lume, insa nu toata lumea stie cum sa pregateasca acest fel de mancare. Iata, asadar, cateva sfaturi pentru a pregati...

Top 10 locuri de vizitat in Bucuresti

Bucurestiul poate fi un oras frumos si atractiv daca stii sa ii observi adevaratele sale comori. Ignora aglomeratia si mizeria si vei descoperi un oras cosmopolit, cu numeroase muzee, cladiri frumoase, magazine luxoase si parcuri pline de verdeata.  

Andivele, aurul alb din bucatarie

Stiai ca andivele sunt legume foarte hranitoare desi au foarte putine calorii? Stiai ca o frunza de andiva are o singura calorie si este considerata o delicatesa de catre bucatarii din intreaga lume?

Cele mai noi despre centru cultural

Doina Rusti - cu Zogru la Paris

Traducerea in limba franceza a romanului Zogru de Doina Rusti, la Les editions du Typhon (Marseille) prilejuieste cateva evenimente in Franta. Primul dintre acestea este organizat de Ambasada Romaniei din Paris, unde are loc o discutie asupra cartii, cu public si specialisti.

Femme Végétale. – Doua performance-uri ce exploreaza relatia dintre corp si spatiul inconjurator, pe 9 si pe 15 octombrie

Primul dintre cele trei performance-uri stradale adresate publicului larg din cadrul explorarii artistice Femme Monumentale. Femme Végétale., in care artistele implicate genereaza noi abordari si reprezentari ale femininului a avut loc pe 28 septembrie in Brasov. Performance-urile fac parte din proiectul de sustinere, exprimare si angrenare sociala creat si implementat exclusiv de artiste, in perioada august – octombrie 2022, in Brasov, iar urmatoarele doua au loc pe 9 octombrie la apeductul Christian Kertsch, langa izvorul de sub Tampa, si pe 15 octombrie, cu un traseu performativ catre poiana dinspre saua Tampei, pentru care se fac inscrieri la contact@femmedigitale.ro.

Bucharest Photofest, in plina desfasurare – expozitii, workshop-uri, concerte si proiectii de film, pana pe 9 octombrie

Pe 1 octombrie s-a dat startul celei de-a saptea editii a Bucharest Photofest, festivalul international de fotografie al capitalei ce propune publicului, in cele 9 zile dedicate fotografiei si educatiei vizuale, peste 25 de evenimente grupate intr-o tema – Trust / incredere. Pana pe 9 octombrie, vizitatorii Bucharest Photofest se vor bucura de expozitii, proiectii de film, showcases, discutii si dezbateri, ateliere practice si concerte live, alaturi de invitati speciali din Indonezia, UK, SUA, Grecia, Islanda, Japonia, Ungaria, Italia si nu numai. Toate evenimentele din programul disponibil pe https://bucharestphotofest.ro/ sunt cu intrare libera pentru public.