Vacante

#zboruri #companii aeriene #rute de zbor #riga

Rute noi de zbor din Riga si suplimentari de curse aeriene

Pasagerii care doresc sa calatoreasca din Riga anul urmator vor avea trei noi rute de zbor . In acelasi timp, pentru pasagerii romani care au nevoie de un bilet de avion in perioada sarbatorilor de iarna, o veste buna o constituie suplimentarea curselor din Timisoara spre mari orase europene.

Zboruri din Riga

Turistii care doresc sa calatoreasca in Letonia vor avea incepand cu anul viitor o noua oferta de zbor. Compania aeriana low cost Wizz Air anunta lansarea a trei rute din Riga, disponibile incepand cu sfarsitul lunii martie 2010.

Riga
este capitala si cel mai mare oras al Letoniei, un centru industrial, financiar, comercial si cultural al tarii. Metropola are in spate o istorie de 800 de ani. Centrul istoric al orasului a fost declarat patrimoniu mondial UNESCO.

Zborurile vor functiona pe ruta Riga - Londra Luton, Riga - Oslo Torp si Riga - Turku . Primele doua vor avea o frecventa de 3 ori pe saptamana si vor fi disponibile din 30 martie 2010. Ultima ruta va avea o frecventa de 2 zboruri pe saptamana si va fi disponibila din 28 martie 2010.

Din martie 2010, acelasi operator anuntat noi curse din Praga spre Bari si din Budapesta spre Turku (unul dintre principalele orase portuare ale Finlandei). Wizz Air a mai anuntat incetarea operarii rutei Budapesta – Paris Beauvais incepand cu 11 ianuarie 2011.

oferta speciala de Duminica – curse suplimentate pentru sarbatori

Pe durata sarbatorilor de iarna, pasagerii romani vor putea opta pentru “Oferta Speciala de Duminica”, lansata de compania aeriana Carpatair. Este vorba despre zboruri aditionale care vor fi operate in zilele de duminica 20, 27 decembrie 2009 si, respectiv, 10 si 17 ianuarie 2010. Oferta suplimenteaza programul de zboruri pentru cele mai solicitate rute in perioada sarbatorilor de iarna.

Este vorba despre zborurile din Timisoara spre Venetia, Bergamo, Roma, Verona, Bologna, Chisinau, Iasi si Lviv (zboruri dus-intors).

Este pentru a doua oara in acest an cand lansam in perioadele de varf de sezon. Oferta speciala de Duminica” pentru a raspunde nevoii crescute de calatorie. Zborurile suplimentare de duminica se vor opera in acelasi sistem de HUB ca si in restul zilelor saptamanii, dar intr-o forma mai restransa, conectand in principal acele destinatii a caror cerere inregistreaza cresteri semnificative in aceasta perioada din an. Dorim astfel sa oferim pasagerilor mai multe optiuni de calatorie in varf de sezon”, a declarat Nicolae Petrov, President&CEO Carpatair, intr-un comunicat de presa al companiei.

In perioada de sarbatori, zborurile companiei functioneaza dupa programul normal, cu exceptia zilelor de 25 decembrie 2009 si 1 ianuarie 2010. Zborurile din aceste zile sunt anulate, se mai precizeaza in comunicatul companiei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea