Cele mai citite despre centru cultural

Reteta pentru cea mai buna mamaliga

Mamaliga este una dintre mancarurile considerate traditionale in tara noastra. Numele ei si reteta dupa care se prepara au ajuns cunoscute in intreaga lume, insa nu toata lumea stie cum sa pregateasca acest fel de mancare. Iata, asadar, cateva sfaturi pentru a pregati...

Top 10 locuri de vizitat in Bucuresti

Bucurestiul poate fi un oras frumos si atractiv daca stii sa ii observi adevaratele sale comori. Ignora aglomeratia si mizeria si vei descoperi un oras cosmopolit, cu numeroase muzee, cladiri frumoase, magazine luxoase si parcuri pline de verdeata.  

Andivele, aurul alb din bucatarie

Stiai ca andivele sunt legume foarte hranitoare desi au foarte putine calorii? Stiai ca o frunza de andiva are o singura calorie si este considerata o delicatesa de catre bucatarii din intreaga lume?

Cele mai noi despre centru cultural

Brasov Jazz & Blues Festival aniverseaza 10 ani alaturi de prieteni vechi si noi

La Brasov, luna august nu vine doar cu zile lungi de vara si cu o zi libera in plus, ci si cu seri racoroase pe ritmuri de jazz si blues. De pe 11 si pana pe 15 august 2022, toti cei care se gasesc in Brasov – localnici, dar si turisti, sunt invitati sa participe la cea de-a X-a editie Brasov Jazz & Blues Festival.

Avertizare meteo! Canicula pana sambata si instabilitate atmosferica accentuata!

Canicula continua in Romania. Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis noi atentionari de vreme deosebit de calduroasa pentru urmatoarele zile. Potrivit prognozei, canicula va continua pana sambata, cel putin, insa va fi insotita de instabilitate atmosferica deosebit de accentuata.

Pacientii cu boli rare si cancere asteapta implementarea Strategiei Nationale de Sanatate

Bolile rare si cancerele rare constituie o provocare pentru sanatatea publica in toata lumea. Diagnosticul tardiv sau incorect, lipsa unei expertize clinice, accesul insuficient si inegal la terapii si ingrijire, numarul foarte limitat de studii clinice, lipsa registrelor de pacienti si a bancilor de tesuturi sunt argumente care sustin nevoia de implementare a Strategiei Nationale de Sanatate, a Planului National de Cancer si Planului National de Boli Rare.