Aperitive

#salata boeuf chef florin dumitrescu #Chef Florin Dumitrescu #salata de boeuf

Secretul lui Chef Florin Dumitrescu pentru o salata de boeuf delicioasa

Salata de boeuf este nelipsita de pe mesele romanilor de sarbatori, iar fiecare gospodina incearca sa impresioneze atat cu gustul, cat si cu aspectul aperitivului.

O reteta care sigur va fi pe placul tuturor si pe care merita sa o incerci este cea a lui Chef Florin Dumitrescu.

Reteta de salata de boeuf Chef Florin Dumitrescu

Vei avea nevoie de:

  • 4 oua
  • 300g de pulpa de vita fiarta
  • 300 g de cartofi fierti
  • 150 g de morcovi fierti
  • 80 g de mazare fiarta
  • 80 g de gogosari murati
  • 80 g de castraveti murati
  • 400 ml de ulei de floarea soarelui
  • 2 linguri de mustar
  • 1 lamaie

Pune carnea si legumele la fiert, apoi taie-le in cubulete potrivite, insa nu le amesteca inca in bol. Dupa ce legumele s-au racit, amesteca-le pe fiecare in parte cu maioneza preparata din doua oua. Chef Florin Dumitrescu spune ca acesta este secretul pentru o salata de boeuf reusita.

El mai recomanda ca toate ingredientele sa fie reci atunci cand sunt amestecata cu maioneza pentru ca, in caz contrar, compozitia se va inmuia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului