O reteta care sigur va fi pe placul tuturor si pe care merita sa o incerci este cea a lui Chef Florin Dumitrescu.
Reteta de salata de boeuf Chef Florin Dumitrescu
Vei avea nevoie de:
- 4 oua
- 300g de pulpa de vita fiarta
- 300 g de cartofi fierti
- 150 g de morcovi fierti
- 80 g de mazare fiarta
- 80 g de gogosari murati
- 80 g de castraveti murati
- 400 ml de ulei de floarea soarelui
- 2 linguri de mustar
- 1 lamaie
Pune carnea si legumele la fiert, apoi taie-le in cubulete potrivite, insa nu le amesteca inca in bol. Dupa ce legumele s-au racit, amesteca-le pe fiecare in parte cu maioneza preparata din doua oua. Chef Florin Dumitrescu spune ca acesta este secretul pentru o salata de boeuf reusita.
El mai recomanda ca toate ingredientele sa fie reci atunci cand sunt amestecata cu maioneza pentru ca, in caz contrar, compozitia se va inmuia.