Aperitive

#parmezan #aluat #melci de aluat

Melci de aluat cu usturoi si parmezan

Melcii de aluat cu usturoi si parmezan se pot servi ca aperitive la petreceri, alaturi de alte preparate sarate.


Ingrediente melci de aluat cu usturoi si parmezan

 

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 50 g unt
  • 3 catei usturoi
  • 150 g parmezan ras
  • 1 ou


Cum se prepara melcii de aluat cu usturoi si parmezan


Lasa aluatul la dezghetat, iar intre timp pregateste o compozitie omogena din unt, parmezan ras si usturoi zdrobit.

Intinde foaia de aluat, apoi unge-o cu amestecul de parmezan. Ruleaza aluatul foarte strans, apoi taie felii din rulada obtinuta.

Asaza melcii din aluat pe o tava tapetata cu hartie, unge-i cu ou batut, apoi da totul la copt, la 180 de grade, circa 20 minute.


Cum se servesc melcii de aluat cu usturoi si parmezan


Serveste aceste aperitive calde sau reci, dupa preferinta.

Sursa foto: vegalicious.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare