Ingrediente pentru chipsurile coapte din varza kale
- 1 varza kale
- 1 lingura de ulei de masline
- 1 lingurita de sare
Cum se prepara chipsurile coapte din varza kale
Foloseste un pergament de hartie de copt pentru a tapeta o tava obisnuita de prajituri.
Spala varza kale si taie foile acesteoa in bucati mici. Asezoneaz-o cu ulei de masline si cu sare. Daca ai un pulverizator pentru ulei, foloseste-l cu incredere: este modalitatea ideala de a raspandi ulei uniform.
Pune frunzele taiate in tava si coace-le in cuptorul incins la 170 de grade timp de 10 minute, pana cand se rumenesc marginile si devin crocante.
Cum se servesc chipsurile coapte din varza kale
Poti servi chipsurile ca atare, daca vrei o gustare sanatoasa, insa daca iti doresti ca aceasta sa fie mai satioasa, le poti consuma in combinatie cu un sos de smantana sau chiar cu un sos pesto.
Sursa foto: tablespoon.com