Aperitive

#varza kale #chipsuri de varza #chipsuri sanatoase #chipsuri coapte

Chipsuri coapte din varza kale

Chipsurile coapte din varza kale sunt o gustare delicioasa si foarte saraca in calorii. Acestea dau aceeasi dependenta ca si chipsurile din cartofi, insa proprietatile lor de detoxifiere le recomanda pentru un loc din top 10 alimente sanatoase.

Ingrediente pentru chipsurile coapte din varza kale

  • 1 varza kale
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 1 lingurita de sare

Cum se prepara chipsurile coapte din varza kale

Foloseste un pergament de hartie de copt pentru a tapeta o tava obisnuita de prajituri.

Spala varza kale si taie foile acesteoa in bucati mici. Asezoneaz-o cu ulei de masline si cu sare. Daca ai un pulverizator pentru ulei, foloseste-l cu incredere: este modalitatea ideala de a raspandi ulei uniform.

Pune frunzele taiate in tava si coace-le in cuptorul incins la 170 de grade timp de 10 minute, pana cand se rumenesc marginile si devin crocante.

Cum se servesc chipsurile coapte din varza kale

Poti servi chipsurile ca atare, daca vrei o gustare sanatoasa, insa daca iti doresti ca aceasta sa fie mai satioasa, le poti consuma in combinatie cu un sos de smantana sau chiar cu un sos pesto.

Sursa foto: tablespoon.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare