Aperitive

#minipizza #antipasti #aperitive Revelion #pregatiri Revelion #masa Revelion #fondue # bruschete #tartine

Ce sa pui pe masa de Revelion - 6 preparate simple si fancy pentru invitati speciali

2. Antipasti



Termenul "antipasti" provine din Italia si consta in platouri care includ de cele mai multe ori mezeluri uscate, branzeturi, legume marinate, masline, peste si fructe de mare si fructe proaspete, feliate. Singura ta grija este sa le asezi frumos pe platou si sa le pui pe masa.

Sursa foto: metzgerei-preis.de

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare