Aperitive

#reteta mic dejun #mic dejun #retete sanatoase #carmen bruma

Carmen Bruma, reteta unui mic dejun perfect, sanatos si delicios

Carmen Bruma dezvaluie retete perfecte si delicioase pentru fanii sai! Vedeta a postat un videoclip in mediul online, unde le-a spus admiratorilor ce pot manca la micul dejun. Pasta de sardine este bogata in proteine si calciu. Aceasta a explicat totul, pas cu pas, pentru a ajunge la o reteta sanatoasa.

”Una dintre cele mai apreciate retete din programele mele de slabire este pasta de sardina. Este bogata in proteine, Omega 3, calciu si vitamina D, poate fi intinsa pe paine, pe crackers sau pur si simplu mancata cu bastonase din legume crude. Pentru pasta de sardine aveti nevoie de 200 g de sardine din conserva, (nu uitati sa scurgeti uleiul inainte), doua oua fierte, 70 de g de unt si zeama de la o lamaie. Se pun toate ingredientele intr-un bol si cu ajutorul unui mixer se amesteca pana cand se formeaza o pasta.”, a spus Carmen Bruma, potrivit Antena 3.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare