Poze test risc cardiovascular

Iata cele mai relevante poze despre test risc cardiovascular de pe acasa.ro

Cele mai citite despre test risc cardiovascular

Alunitele, inofensive sau periculoase?

Alunitele nou-aparute sau cele a caror forma s-a modificat in timp pot prezenta un semn al melanomului – cel mai periculos tip de cancer de piele. Alunitele periculoase – care prezinta semnele uno

Ceaiul negru - sanatate si frumusete

Ceaiul negru este recunoscut in intreaga lumea pentru proprietatile sale antioxidante, pentru beneficiile sale in ceea ce priveste frumusetea si, de ce nu, pentru gustul sau minunat. Recomandat indeosebi pe perioada iernii, ceaiul negru imbunatateste rezistenta la frig si ajuta corpul sa isi pastrez

Teza unica pentru elevii din clasa a VII-a si a VIII-a

Elevii claselor a a VII-a si a a VII-a au intrat zilele acestea in febra testelor nationale.

In total, 433.000 de elevi sustin, in aceste zile, tezele cu subiect unic la limba romana, limba

Cele mai noi despre test risc cardiovascular

Generatia Z imbatraneste prematur. Ce probleme de sanatate intampina

Tinerii care fac parte din generatia Z, imbatranesc prematur. Potrivit unui studiu american, recent, s-a descoperit ca tinerii care fac parte din generatia Z imbatranesc mai rapid si sunt predispusi la cancer.

Cum gestionam furia si cum o transformam in forta de creatie?

Furia este o emotie puternica si intensa care poate determina actiuni si reactii. Desi este adesea vazuta ca fiind negativa, furia poate fi o sursa puternica de energie care, atunci cand este valorificata eficient, poate duce la rezultate constructive. A invata cum sa ne folosim furia in actiuni pozitive este o abilitate care poate imbunatati starea emotionala, poate contribui la cresterea personala si la imbunatatirea relatiilor.

Tu stii cum sa recunosti carnurile alterate inainte de a le cumpara? Sfaturile specialistilor

Produsele alimentare alterate pot prezenta riscuri semnificative pentru sanatate, iar printre acestea, carnea alterata ocupa un loc important. In cadrul emisiunii iThink, Alexandru Ciric, directorul Institutului National de Cercetari Alimentare, a oferit detalii esentiale despre cum putem identifica carnea alterata si care sunt riscurile asociate consumului acesteia.