Boli

#remediu bolile cardiovasculare #bolile cardiovasculare

Cum te feresti de bolile cardiovasculare? Iata remediul potrivit!

Bolile cardiovasculare sunt principala cauza a deceselor din intreaga lume, astfel ca specialistii trag un semnal de alarma. In Romania, rata de mortalitate este una dintre cele mai ridicate dintre statele membre ale UE.

Principalii factori de risc ai bolilor cardiovasculare sunt: tensiunea arteriala crescuta, nivelul ridicat al colesterolului sanguin si fumatul. La acestia se adauga si obezitatea, diabetul zaharat, stresul, sedentarismul si consumul excesiv de alcool.

Vestea buna este ca afectiunile cardiovasculare pot fi prevenite cu succes daca se fac cateva schimbari in stilul de viata.

Boli cardiovasculare: ce schimbari trebuie sa faci chiar de maine?

Pentru inceput, trebuie sa acorzi mai multa atentie stilului alimentar pe care il ai. Nu de putine ori specialistii au asociat o alimentatie dezechilibrata cu un risc ridicat de boala cardiovasculara.

O dieta sanatoasa este bazata pe fibre, cereale, lactate, produse animale si vegetale bogate in proteine. Alimentele bogate in acizi grasi Omega-3, vitaminele C si E sunt recunoscute pentru faptul ca tin la distanta afectiunile de inima, avand rolul de a echilibra nivelul colesterolului si de a proteja inima si arterele de ateroscleroza (afectiune a peretilor vaselor sanguine).

Include mai des in alimentatia ta alimente ca: somon, hering, morcovi, seminte de in, avocado, broccoli, fulgi de ovaz, ulei de masline, nuci, migdale, spanac, soia, fructe de padure.

O jumatate de ora de miscare fizica nu ar trebui sa lipseasca din rutina zilnica, avand in vedere ca sedentarismul este unul dintre principalii factori care provoaca aparitia bolilor de inima.

Incearca sa renunti treptat la viciile pe care le ai, chiar daca reprezinta o provocare mare pentru tine. Gandeste-te ca ai o singura inima si ca trebuie sa ai grija de ea.

Prevenirea bolilor cardiovasculare este posibila si prin administrarea suplimentului alimentar Aspivita. Acesta contribuie intr-un mod benefic la mentinerea sanatatii sistemului circulator. Compozitia tratamentului este imbogatita cu enzima naturala Nattokinaza care are o contributie majora in mentinerea sanatatii cardiovasculare. AspiVita 100, singura forma de nattokinaza, cu eliberare prelungita si absorbtie superioara, este o solutie inovativa pentru profilaxia si tratamentul adjuvant in afectiunile cronice vasculare cu risc trombotic ridicat, in hipertensiunea arteriala si in bolile neurodegenerative.

Inca o veste buna este eficienta dovedita clinic ca produs antitrombotic, hipotensiv moderat, antiinflamator moderat si neuroprotectiv, fiind indicata pentru preventia accidentelor vasculare cerebrale, a infarctului acut de miocard (IMA) si a tromboembolismului pulmonar si ca adjuvant in tratamentul patologiilor cu risc de tromboza, hipertensiune arteriala si a tulburarilor neurodegenerative.

In ceea ce priveste modul de administrare, o capsula AspiVita100 pe zi, preferabil inainte de masa, cu o cantitate suficienta de apa, timp de minimum 6 luni.

OI alimentatie corecta, antrenamentul fizic realizat regulat, respectarea unui program de somn adecvat si administrarea unui adjuvant sunt cheia catre o viata sanatoasa.

Advertorial

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului