Feluri principale

#peste #reteta #malai

Peste cu malai

Pestele este un aliment bogat in vitamine si minerale, avand in acelasi timp si putine calorii. Daca vrei sa te mentii in forma, specialistii recomanda sa il incluzi in meniu cel putin o data pe saptamana.

Iata o reteta simpla si gustoasa de peste cu malai .


Ingrediente pentru peste cu malai

  • 1 bucata  file de peste
  • 1 ou
  • 180 ml ulei
  • 70 gr faina
  • 100 gr malai
  • sare

 

Cum se prepara pestele cu malai

Se portioneaza fileul de peste si se sareaza.

Separat, se face compozitia pentru pane din ou, apa, putina sare si faina astfel incat sa aiba consistenta unei smantani mai groase. Se dau bucatile de file prin compozitia pane si apoi prin malai. Se pun la prajit in uleiul incins.

Intre timp sa intoarce fiecare bucata astfel incat sa fie prajita pe ambele parti. Dupa prajire se pun 2 minute la racit si se aseaza pe o farfurie cu salata verde.

Se decoreaza dupa preferinta.

 

 

Cum se serveste pestele cu malai

Se serveste cald .

Se poate adauga o garnitura de cartofi natur si salata.

 

Reteta oferita de www.bucataria-romaneasca.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare