Pastele cu dovlecei si carnati constituie o reteta inedita, pe baza de , si parmezan .
Ingrediente pentru si carnati
- 680 gr ravioli cu branza;
- 2 lingurite ulei de masline;
- 4 bucati carnati afumati, taiati;
- 1 1/2 cani dovlecei, taiati;
- 1 ceapa alba, maruntita;
- 1/2 lingurita usturoi sarat;
- 1/2 lingurita piper;
- 450 gr sos Alfredo ;
- 4 felii branza provolone;
- 1/4 cana parmezan ras.
Cum se prepara pastele cu dovlecei si carnati
Fierbe ravioli conform instructiunilor de pe pachet, apoi scurge sosul. Soteaza ceapa 4 minute in ulei incins, la foc mediu, pana cand devine translucida. Adauga carnatii si dovleceii si soteaza in continuare. Pune usturoiul si piperul, apoi sosul Alfredo si amesteca.
Adauga ravioli in tigaie si amesteca bine, apoi pune-le intr-o tava pentru cuptor. Adauga peste ele branza provolone si da la cuptor la 220 grade Celsius pentru 30 de minute.
Cum se servesc pastele
Se servesc cu parmezan ras.
Sursa foto: sarabconsulting.com