Feluri principale

#mancaruri post #cartofi #studiu #post #cartofi prajiti

STUDIU: Cartofii prajiti, burgerii si mancarea asiatica, mancarurile preferate de romani in Postul Pastelui

Cartofii prajiti, cheeseburger-ul, noodles cu pui, ciorba de vacuta si pachetelele de primavara au condus topul preferintelor culinare ale romanilor in Postul Pastelui, potrivit studiilor efectuate de foodpanda.ro, cea mai mare platforma online de comenzi de mancare din Romania.

 

Conform datelor companiei, cele mai cautate bucatarii in perioada mentionata au fost bucataria americana (burgerii in mod special), bucataria asiatica, bucataria italieneasca, bucataria orientala (turceasca si libaneza) si mancarea fresh (sandwich-uri).

Majoritatea restaurantelor partenere Foodpanda au introdus si variante de post pentru cele mai populare produse, astfel ca pizza de post, placinta de post si pastele de post au fost comandate intr-o mare masura de clientii platformei.

"Desi in Postul Pastelui ne-am fi asteptat la o scadere a numarului de comenzi, dat fiind faptul ca multi romani aleg sa se abtina de la consumul celor mai populare preparate, noi ne-am bucurat de o crestere semnificativa a numarului de comenzi. Cei care au ales sa tina post au avut la dispozitie o gama variata de preparate culinare in oferta restaurantelor noastre partenere, din care au putut alege un meniu diversificat", declara Radu Balaceanu, Country Manager Foodpanda Romania.

Pe perioada Postului, cea mai mare comanda s-a inregistrat in Bucuresti si a fost in valoare de 909 lei, continand paste si mai multe tipuri de salate (fitness, Caesar, greceasca, mediteraneana). In ceea ce priveste orasele din tara, in Cluj-Napoca cea mai mare comanda a fost in valoare de 543 lei si a inclus pizza si paste de post, iar in Timisoara a fost in valoare de 465 lei si a inclus mancare greceasca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare