Deserturi

#patiserie internationala #new york roll #patiserie

New York Roll, cel mai recent hit al patiseriei internationale

Lansat in SUA in urma cu cateva luni si ridicat in slavi la Paris in toamna, New York Roll, produsul de patiserie cel mai laudat anul trecut pe social media, iese, incepand de la finalul lunii ianuarie, din cuptoarele aburinde ale Angeline Cake Boutique.

Instagram si TikTok au dat pe dinafara de dulce in 2022 cu postari despre noul produs de patiserie devenit celebru la nivel mondial: New York Roll. Creatie a laboratoarelor Lafayette Grand Café & Bakery din metropola americana, desertul care a innebunit piata din SUA la mijlocul anului trecut aduna cozi de clienti si la usa celor doua patiserii din Paris care il produc incepand din septembrie.

New York Roll este, practic, un trunchi de cilindru scurt (cu o grosime de aproximativ doua degete), asemanator ca forma unei felii groase de rulada. Este produs din foitaj super fraged si crocant, incredibil de contrastant si, totodata, compatibil cu crema care-l umple cu generozitate si cu glazura turnata cu dichis dupa libera creativitate a patiserului.

Cel mai ravnit desert de pe planeta, de savurat in tihna sau on the go, este disponibil in magazinul Angeline Cake Boutique din Piata Victoriei (Str. Dr. Iacob Felix 59), Bucuresti, la pretul de 27 lei.

"Sa spui ca New York Roll reinterpreteaza clasicul croissant este o mare nedreptate pentru acest produs atat de inovator, un adevarat exemplu pentru ce inseamna arta patiseriei! Intelegeti ca fiecare muscatura aduce un amestec dumnezeiesc de dulce si sarat, de crispy si molatec, de savori si texturi? Cred ca singurul 'pacat' al acestui produs va fi ca se termina si, la un moment dat, te poti simti vinovat ca mai vrei unul, si-nca unul, si-nca unul... Devine repede un produs addictive, noi l-am incercat in strainatate si nu puteam sa nu-l aducem pentru publicul nostru din Romania", a declarat Andreea Simion, CEO Angeline Cake Boutique.

New York Roll by Angeline Cake Boutique vine glazurat spectaculos si umplut cu una dintre cele cinci variante de crema: vanilie si caramel, ciocolata si drip cu nuci caramelizate, mactha si zmeura, fistic, mango si fructul pasiunii. Pentru ca fiecare client sa-si aleaga raportul dulce-sarat preferat, dar fiind indiscutabil fascinat de mixul de arome si textura de la prima muscatura.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare