Quiche-ul cu rosii, busuioc si parmezan este un preparat ideal pentru zilele de vara. Se prepara rapid, este gustos si aromat.
Ingrediente pentru quiche-ul cu rosii, busuioc si parmezan
aluat
300 grame rosii cherry
ulei de masline
50 grame parmezan ras
2 oua
300 ml smantana
busuioc proaspat.
Cum se prepara quiche-ul cu rosii, busuioc si parmezan
Intr-o tava rotunda intinde aluatul si da la rece pentru 30 de minute. Incinge cuptorul la 200 de grade. Intr-o cratita incinge uleiul de masline si adauga rosiile. Asezoneaza cu sare si piper.
Da cratita la cuptor pentru 10 minute. Intr-un bol bate bine ouale. Adauga treptat smantana si busuiocul tocat. Asezoneaza cu sare si piper.
In tava cu aluat adauga parmezanul ras, rosiile si amestecul cu smantana si oua. Da tava la cuptor pentru 30 de minute.
Cum se serveste quiche-ul cu rosii, busuioc si parmezan
Quiche-ul cu rosii, busuioc si parmezan se serveste ca atare.
- 2012-06-25 2012-06-25
Articole din aperitive
Sfatul expertului
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului
Sase jocuri educative de interior pentru iarna