Aperitive

#oua #condimente #unt

Oua coapte cu ierburi

Ouale coapte cu ierburi sunt o reteta inedita, foarte atractiva. Foloseste unt, ierburi si branza pentru a obtine un preparat apetisant.


Ingrediente pentru oua coapte cu ierburi
 

  • 4 oua
  • 2 linguri unt
  • ½ lingurite arpagic taiat
  • ½ lingurite patrunjel uscat
  • tarhon uscat, faramitat
  • ¼ lingurita piper negru proaspat macinat
  • ¼ cana branza Cheddar rasa
  • ¼ cana amestec egal de smantana si lapte
     

Cum se prepara ouale coapte cu ierburi
 

Incalzeste cuptorul la 180 grade. Combina untul cu ierburile aromate. Pregateste niste recipiente mici de budinca si aseaza-le intr-o tava de cuptor. Pune compzitia de unt si ierburi in recipiente si da-le la cuptor cateva minute, pana cand untul se topeste.

Sparge cate un ou in fiecare recipient si pune deasupra piper. Adauga amestecul cremos de smantana si lapte, 1 lingurita de branza rasa si lasa totul la cuptor 15 minute.
 

Cum se servesc ouale coapte cu ierburi
 

Se servesc imediat.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare