Ingrediente pentru pateul din ciuperci
- 500 grame ciuperci champignion
- 1 ceapa
- 1 lingura sos de soia
- 2-3 catei de usturoi
- 100 grame nuci
- 1 lingura ulei de masline
- patrunjel proaspat
- sare
- piper
- nucsoara
Cum se prepara pateul din ciuperci
Toaca cat mai marunt ceapa si ciupercile. Poti folosi robotul de bucatarie pentru a fi mai rapid si pentru a le marunti cat mai bine. Caleste ceapa si ciupercile intr-o tigaie incinsa, adaugand si uleiul peste acestea.
Adauga apoi legumele in robotul de bucatarie impreuna cu nucile, usturoiul si patrunjelul si mixeaza pana obtii o pasta omogena. Adauga apoi sosul de soia si dupa ce se incorporeaza asezoneaza dupa gust cu sare, piper si nucsoara.
Cum se serveste pateul din ciuperci
Pateul cu ciuperci se serveste rece, de la frigider, pe felii de paine prajita.
Sursa foto: spinneys-dubai.com