Salata de vinete este un fel de mancare preferat de multi oameni. Fiecare gospodina a adaptat reteta pentru salata de vinete in functie de preferintele celor din familie. Astazi vom vorbi despre un truc inedit: afla de ce e bine sa pui un galbenus de ou crud in salata de vinete. Gustul va fi divin!
Care este rolul unui galbenus de ou crud in salata de vinete?
Dupa ce ai terminat de tocat vinetele si inca nu ai pus uleiul, adauga un galbenus de ou crud. Acesta va oferi o aroma placuta salate si, cu siguranta dupa ce vei incerca acest truc, doar asa vei pregati totul. Galbenusul de ou ofera un gust mult mai placut salatei de vinete.
Alte trucuri in bucatarie
Tu stiai ca nu este deloc indicat sa decongelezi carnea in cuptorul cu microunde sau in orice alt mod decat lasarea la temperatura camerei? Aceasta nu va avea un gust prea mult si te vei intreba apoi ce ai uitat sa pui in reteta astfel incat este lipsita de gust.
In situatia in care ai facut mai multa maioneza decat este nevoie nu trebuie sa o arunci. O poti pastra in borcane de sticla cu capac, in frigider sau la gheata.
Pentru ca ciorba de fasole sa fie si mai gustoasa trebuie doar sa adaugi o lingurita de zahar in ea. De asemenea, daca pui putin hrean in salate ele vor avea un gust deosebit. Cei care se vor aseza la masa sigur vor fi incantati!