Ingrediente:
Pentru salata
- 300 g macaroane
- 200 g de broccoli
- 2 bucatil file din piept de pui
- 100 g branza feta
- pesmet
- faina
- un ou
- sare
- piper alb
Pentru dressing
- 1 iaurt grecesc
- 1 lingurita de mustar
- 1 lingurita de ulei de masline extravirgin
- 1 lingurita de seminte de susan albe
Cum se prepara
Fierbe pastele potrivit instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata, scurge-le de apa si pune-le intr-un bol.
In timp ce pastele fierb, toaca broccoli in bchetele mici si fierbe-l in apa cu putina sare, timp de 5 minute. Cand este gata, scurge-l de apa si pune-l peste paste.
Fileurile de pui se tavalesc prin faina, apoi prin oul batut si prin pesmet si se prajesc intr-o tigaie cu ulei.
Brabza feta se taie cubulete potrivite.
Intrun castron amesteca toate ingredientele pentru dressing.
In castronul cu paste si broccoli adauga dressingul si amesteca bine. La final adauga si branza si amesteca usor pentru a nu se sfarama. La final, asaza deasupra puiul pane.
Intr-un castron de salata adaugati macaroanele, broccoli, pui si branza feta.
Merge perfect alaturi de un pahar de vin alb.