Feluri principale

#secrete cotlete #cotlete la cuptor #cotlete de porc

Secretul celor mai fragede cotlete de porc

De sarbatori, sunt rare mesele fara preparate de porc. Daca esti fan cotlete, astazi iti dezvaluim modul in care poti pregati cea mai buna friptura!

Ingrediente:

  • 4 cotlete slabe de porc, fara os
  • 60 ml lapte
  • 60 g parmezan ras
  • 60 g pesmet
  • un sfert de lingurita praf de usturoi
  • sare
  • piper
  • 7-8 linguri ulei

Mod de preparare:

Laptele se pune intr-un castron. Intr-un alt recipient se amesteca parmezanul cu pesmetul, sarea, piperul si usturoiul.

Cotletele de porc se spala si se sterg cu un servet. Se trec prin lapte, apoi prin amestecul cu pesmet. Se asaza intr-o tava unsa si se stropesc cu putin ulei.

Se coc la 190 de grade Celsius, cate 9-11 minute pe fiecare parte. Se servesc calde.

Sursa: feellikecooking.ro

Sursa  foto: foodnetwork.com


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare