Ingrediente:
- 1/4 ceasca de otet din cidru de mere
- 3 linguri de mustar (nu foarte fin)
- 3 catei de usturoi
- sucul de la o lime si de la o jumatate de lamaie
- 1/2 ceasca de zahar brun
- 1 1/2 lingurita de sare
- piper negru macinat
- 6 linguri de ulei de masline
- 6 jumatati de piept de pui dezosat fara piele
Cum se prepara:
Amesteca otetul de cidru, mustarul, usturoiul maruntit, sucul de la lime si de la lamaie, zaharul brun, sarea si piperul intr-un bol mare de sticla. Marineaza puiul in acest amestec timp de 8 ore.
Pregateste puiul pe un gratar exterior sau pe un grill de aragaz, cate 6-8 minute pe fiecare parte, pana cand se rumeneste.
Cum se serveste:
Pieptul de pui merge de minune cu o garnitura de broccoli gatit la aburi sau cu un mix de legume gratinate. Pentru un plus de savoare, serveste un pahar de bere rosie alaturi de acest preparat delicios.
Sursa foto: lifemadedelicious.ca