Feluri principale

#nuci #fasole verde #branza albastra # retete italienesti # retete fasole #retete fasole verde

Fasole verde italieneasca cu branza albastra si nuci

Fasolea italieneasca cu branza albastra si nuci este o mancare usoara si foarte sanatoasa, plina de arome savuroase. O poti prepara, de asemenea, cu gorgonzola sau orice alt timp de branza cremoasa.


Ingrediente pentru fasolea verde italieneasca cu branza albastra si nuci:

  • 2 linguri ulei de masline extra virgin
  • 30 g nuci tocate fin
  • 35 g pesmet
  • 200 g fasole verde plata
  • 1 lingurita suc de lamaie
  • 100 g branza albastra


Cum se prepara fasolea verde italieneasca cu branza albastra si nuci:

Incinge uleiul de masline intr-o tigaie mare la foc mediu si prajeste nucile si pesmetul aproximativ 2-3 minute.

Pune fasolea verde taiata pe jumatate in apa cu putina sare si las-o sa fiarba 5-6 minute, apoi pune-o la scurs.


Cum se serveste fasolea verde italieneasca cu branza albastra si nuci:

Fasolea verde italieneasca se serveste calda, stropita cu suc de lamaie si si presarata cu branza albastra si nuci.

Sursa foto: homelife.com.au

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare