Ingrediente mini pandispan cu capsuni, in forma de inima
- 400 g pandispan;
- 60 g smantana;
- 230 g crema de branza;
- 140 g gem de capsuni;
- 230 g capsuni, decojite si taiate;
- 2 lingurite extract de vanilie;
Cum se prepara mini pandispanul cu capsuni, in forma de inima
Mai intai, trebuie sa tai pandispanul in bucati mai mici. Decupeaza trei inimi cu ajutorul unei forme de prajituri specifice, dupa care taie inimioarele din pandispan in jumatate, pe orizontala, folosindu-te de un cutit foarte bine ascutit.
Cu ajutorul unui mixer, bate crema de branza bine, apoi adauga smantana si vanilia. Cand compozitia s-a ingrosat, toarn-o in mod egal pe baza bucatilor de pandispan. Deasupra asaza feliile de capsuni. Incalzeste gemul la cuptorul cu microunde si toarna-l peste capsuni. Asaza celelalte felii de pandispan deasupra.
Cum se serveste mini pandispanul cu capsuni, in forma de inima
Serveste mini pandispanul cu capsuni in forma de inima pudrat cu zahar vanilat.
Sursa foto: taste.com.au