- Pagina anterioara
- Pagina 2 din 3
- Urmatoarea pagina
2. Briose de post cu ciocolata si unt de arahide
Ingrediente:
- 1 cana de faina
- 2/3 cana fulgi de ovaz
- 1/3 cana de pudra de cacao
- 3/4 cana de zahar
- 1 lingura praf de copt
- 1/2 cana unt de arahide
- 1 cana lapte de orez (migdale sau orice alt lapte vegetal)
Mod de preparare:
Amesteca ingredientele uscate intr-un bol: faina, ovazul, pudra de cacao, zaharul si praful de copt. Separat, intr-o oala mica, topeste untul de arahide in lapte. Dupa ce se raceste, adauga-l peste ingredientele uscate si amesteca bine totul. Toarna compozitia in forme sau tavi de briose. Baga-le in cuptorul incins, timp de 13-15 minute, la 200 de grade Celsius.
- Pagina anterioara
- Pagina 2 din 3
- Urmatoarea pagina