Deserturi

# pasca fara coacere #retete pasca #pasca

Cum sa prepari o pasca delicioasa fara coacere. Cea mai simpla reteta de pasca

Stiai ca poti face pasca delicioasa fara coacere? Gustul final este extrem de bun si se prepara foarte repede. Consistenta finala va fi una cremoasa, iar gustul foarte fin.

 

Pentru 6-8 portii ai nevoie de: 70 de grame de zahar, doua oua, 100 ml de smantana dulce, 70 grame de unt, 50 grame de branza de vaci grasa, vanilie, coaja de la o lamaie rasa sau confiata.

Cum se prepara pasca delicioasa fara coacere

Prima data pregateste forma in care vei pune aluatul. Se tapeteaza cu tifon sau cu un prosop de panza umezit cu apa si stors. Se bat ouale cu zaharul si se adauga smantana dulce. Intre amestecul se pune intr-un ibric pe foc mic si se amesteca incontinuu pana cand se ingroasa compozitia. Se incorporeaza untul taiat cubulete. Crema obtinuta se toarna peste branza de vaci si se pune si vanilia. Se mixeaza totul cu un blender pana cand intreaga compozitie devine cremoasa si fara cocoloase. Se toarna apoi totul in forma pregatita si se acopera cu tifon umezit. Se asaza pe un gratar pentru a se scurge lichidul. Ulterior se da la rece pentru 10-24 de ore. Dupa primele ore se pune o greutate peste pasca. A doua zi se rastoarna totul pe un platou, se indeparteaza tifonul si se serveste. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare