Deserturi

Creeaza-ti un NewYorkRoll dupa propria-ti pofta!

Brandul renumit pentru deserturile artizanale de inspiratie internationala, Angeline Cake Boutique, ofera iubitorilor de dulce de calitate experienta palpabila a crearii celui mai faimos desert din lume prin seria de evenimente „Make your own NewYorkRoll!”.

 

Cel mai celebru desert al gamei Angeline Cake Boutique si – pana nu demult – al planetei va putea fi personalizat intr-o varianta cult de fiecare dintre pofticiosii de dulce care vor accepta invitatia la seria de evenimente „Make your own NewYorkRoll!”.

Participantii vor putea savura experienta deliciului la prima mana alaturi de echipa Angeline Cake Boutique, alegand dintre optiunile de crema, insertie, glazura si topping pentru sute de combinatii de arome incredibile, dar absolut posibile, de umplut, ornat si indulcit propriul NewYorkRoll creat pe loc!

Angeline Cake Boutique, brand de cofetarie si patiserie artizanala, ofera aceasta ocazie speciala clientilor pe tot parcursul week-end-ului 22-24 septembrie in Cake Shop-ul din Str. Dr. Iacob Felix nr. 59 (zona Piata Victoriei) din Bucuresti conform urmatorului orar:

  • Vineri, 22 septembrie, intre orele 17:00 si 20:00,
  • Sambata, 23 septembrie, intre orele 11:00 si 15:00,
  • Duminica, 24 septembrie, intre orele 11:00 si 15:00.

Investitia dulce pentru aceasta experienta unica si aromata este de 120 de lei pentru doua persoane, incluzand un NewYorkRoll personalizat pentru fiecare si o bautura, pentru o experienta completa de relaxare si desfatare in compania cuiva drag. Pentru pofticiosii care isi doresc mai mult exista si optiunea crearii si achizitionarii unui al doilea desert personalizat la pretul de 40 de lei, care poate fi savurat tot in cake shop sau luat la pachet.

„O sa facem mai mult decat doar sa alegem arome pentru umplut, glazurat si decorat. Musafirilor nostri le vom si povesti pe indelete despre desertul lor preferat, la o cafea sau un cocktail, in timp ce se bucura, in tihna, de anticiparea extazului primei muscaturi din NewYorkRoll-ul creat de ei insisi cu multa ingeniozitate. Garantam ca acea ora petrecuta in universul Angeline Cake Boutique va fi o adevarata experienta intens stimulatoare de simturi, care ii va vraji nu doar pe iubitorii de deserturi, ci pe oricine ne va trece curios pragul pentru sesiunile «Make your own NewYorkRoll!»”, spune Andreea Simion, CEO & Sweet Experience Facilitator Angeline Cake Boutique.

Biletele pentru seria de evenimente „Make your own NewYorkRoll!” by Angeline Cake Boutique pot fi achizitionate extrem de simplu si de rapid de pe website-ul https://tomtix.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare