Deserturi

# ciocolaterie fara zahar #deserturi #dulciuri

Bucura-te de cele mai bune dulciuri fara zahar din Romania

Sweeteria, primul laborator de dulciuri fara zahar, cu indulcitori naturali, face urmatorul pas in dezvoltarea brandului si deschide prima cofetarie-ciocolaterie fara zahar adaugat, in incinta Destiny Park Romania.

Conceptul, unic in Romania isi asteapta vizitatorii cu doua componente. O vitrina de ciocolaterie unde se pot gasi adaptarea pralinelor belgiene fine, realizate acum cu ciocolata fara zahar Sweeteria, si vitrina de cofetarie unde oaspetii sunt asteptati cu ecleruri, verrine, cake pops sau briose cremoase, toate adaptate cu indulcitori naturali.

Experienta Sweeteria din Destiny Park este despre ciocolata si meseria de ciocolatier. Si pentru ca indiferent de gusturi si varsta toti oamenii iubescĀ  ciocolata, experienta Sweeteria nu se opreste la a savura dulciurile gata preparate. In spatiul special amenajat la parterul parcului, copiii invata la inceput istoria acestui dulce atat de iubit, dupa care pun in practica ce au invatat si realizeaza, impreuna, ciocolata delicioasa de la Sweeteria.

Sweeteria inseamna o gama larga de produse, gandite pentru nevoile de peste zi ale intregii familii, realizate din ingrediente 100% naturale: de la mic dejunuri bogate in fibre, nutrienti si vitamine, pana la gustari rapide si delicioase, de la tartinabile variate, din ingrediente naturale, pana la dulciuri, gustari si deserturi, prajituri si torturi gata preparate, pana la produse ce pot deveni ingrediente in propriile deserturi.

Sweeteria a primit un premiu de excelenta in design, la Wolda Tokyo, unde brandul a fost apreciat si ales dintre 307 proiecte din 46 tari. Intreaga gama de produse este disponibila pe www.sweeteria.com.ro.

Destiny Park, primul parc de edutainment din Romania si cel mai mare din Europa de Est se afla in Baneasa. Expertul in parenting, Urania Cremene a conceput experientele pentru copii.

Destiny Park se adreseaza copiilor intre 4 si 14 ani si reprezinta un univers in miniatura de invatare prin joaca, in care cei mici pot fi adulti pentru cateva ore, avand meserii de oameni mari si fiind platiti cu Magic Bani pentru ele.

Mai multe detalii pe: www.sweeteria.com.ro si www.destinypark.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului