Deserturi

#branza #frisca #mango #unt #lamaie # biscuti

Cheesecake cu mango si lamaie

Cand ai invitati multi sau cand pur si simplu ai pofta de ceva dulce si special, poti incerca cheesecake cu mango si lamaie. Se prepara foarte usor, insa trebuie sa tii prajitura la rece peste noapte. Vei obtine astfel un desert fin si savuros. Il poti servi ornat cu fructe exotice .
 

Ingrediente pentru cheesecake cu mango si lamaie
 

 

Cum se prepara cheesecake cu mango si lamaie
 

Unge o tava pentru tarta cu putin unt. Tapeteaza cu hartie de copt.

Intr-un blender zdrobeste biscuitii, pana obtii nun praf fin. Adauga untul topit. Amesteca bine. Intinde apoi aceasta compozitie pe fundul tavii pentru tarta. Da tava la frigider.

Cu un mixer, bate crema de branza pana obtii o spuma cremoasa. Adauga zaharul si coaja de lamaie. Amesteca bine, 2 - 3 minute. Adauga smantana de frisca.

Mai amesteca compozitia timp de 5 - 10 minute, pana se ingroasa. Toarna apoi compozitia peste blatul de biscuiti.

Intr-un blender amesteca fructele de mango pana obtii un piure. Toarna fructele peste crema de branza. Acopera tava cu o folie de plastic.

Da tava la frigider peste noapte.

Transfera tarta pe un platou. Lasa la temperatura camerei timp de 15 minute inainte de a servi.
 

Cum se serveste cheesecake cu mango si lamaie
 

Cheesecake cu mango si lamaie se serveste ornat cu pulpa de fructul pasiunii .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare