Ciorbe & Supe

#reteta ciorba de varza # ciorba de varza

Cum sa prepari cea mai buna ciorba de varza

 

Ciorba de varza este unul dintre cele mai consumate preparate culinare in perioada toamnei. ACeasta reprezinta o portie adevarata de sanatate in farfurie datorita legumelor din abundenta care se pregasesc in reteta. 

Reteta ciorba de varza

Ai nevoie de: un kilogram de varza alba, doua rosii, doua cepe, doi morcovi, un pastarnac, marar proaspat, cimbru, sare, piper, ulei si foi de dafin.

Mai intai toaca marunt sau da pe razatoare toate legumele. Pune-le pe toate intr-un vas mare cu 4-5 kiloguri de ulei si lasa-le la calit. Condimenteaza dupa gust si lasa cateva minute sa se caleasca si sa patrunda aroma legumelor. Ceapa tai-o marunt, fideluta. Cand au fiert legumele, adauga si varza, 2 litri de apa, cimbru uscat, si alte condimente, dupa gust. Lasa ciorba sa fiarba pentru 30 de minute.

Dupa ce legumele s-au fiert adauga rosiile taiate cubulete. Mai lasa totul la fiert timp de cinci minute, opreste focul si presara deasupra marar proaspat. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din ciorbe-supe

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului